André Rieu Arrangement

Geniet van het unieke optreden van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens! In 2023 pakt André groots uit met bijzondere gastartiesten op het Vrijthof! Vanaf maar € 112,00 per persoon* geniet je geheel verzorgd van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical…

Kaarten voor het concert NIET INBEGREPEN. Reserveer eerst je kaarten op de officiële website van André Rieu!

INBEGREPEN IN ARRANGEMENT: 1 x overnachting – uitgebreid ontbijtbuffet – fles cava bij aankomst – 1 x 3 gangen keuzemenu, voorafgaand concert, bij Brasserie Steinerbos – Shuttle Service retour p.p.

Love City Life Arrangement

Ontdek het altijd gezellige Zuid-Limburg met het Love City Life arrangement. Vanaf € 50,00 per persoon ga je op zoek naar de leukste uitjes & activiteiten en geniet van één overnachting in een van onze moderne kamers inclusief het uitgebreide ontbijtbuffet. Op de dag van aankomst genieten jullie in onze lounge van een heerlijk drankje (frisdrank en/of bier) met een bittergarnituur.

INBEGREPEN IN ARRANGEMENT: 1 x overnachting – uitgebreid ontbijtbuffet – Welkomstdrankje bij aankomst – Bittergarnituur op de dag van aankomst

Seizoensdeal

Ontdek Zuid-Limburg al vanaf € 42,50 per persoon in al haar seizoenen en beleef de prachtige omgeving. Trek eropuit en geniet van één overnachting in onze comfortabele kamers. Tevens genieten jullie in de ochtend van een heerlijk ontbijbuffet.

INBEGREPEN IN ARRANGEMENT: 1 x overnachting – uitgebreid ontbijtbuffet – Gratis parkeren

Lazy Stay Arrangement

Met het Lazy Stay arrangement kun je vanaf € 52,50 per persoon extra lang van je kamer genieten.Op de dag van vertrek kunnen jullie tot 17:00 uur van de kamer gebruik maken en in de ochetens serveren wij een heerlijk ontbijt op bed. Kom goed tot rust en ontloop de sleur van alle dag.

INBEGREPEN IN ARRANGEMENT: 1 x overnachting – uitgebreid ontbijt op bed – Late Check-Out (17:00 uur) – Gratis parkeren

Ontdek Zuid-Limburg Arrangement

Onze fietsroutes leiden je al vanaf € 100,00 per persoon door een prachtig Zuid-Limburg én langs een aantal pleke waar het goed is om de fiets eens even aan de kant te zetten. Op deze mooie plekjes kun je vervolgens genieten van het prachtige uitzicht. Bij terugkomst in het hotel genieten jullie nog van een heerlijk 2 ganger diner.

INBEGREPEN IN ARRANGEMENT: 2 x overnachting – 2 x uitgebreid ontbijtbuffet – Welkomstdrankje p.p. bij aankomst – 1 x 2 gangen diner op de dag van aankomst – incl. fietsroutes en stadsplattegronden

Goed om te weten

 • Houdt u er rekening mee dat er wijzigingen in de arrangementen aangebracht kunnen worden of dat wij genoodzaakt zijn bepaalde activiteiten/arrangementen te annuleren. In deze gevallen zullen wij altijd contact met u opnemen.
 • Reserveren is op basis van beschikbaarheid.
 • Reserveren enkel mogelijk via e-mail of telefonisch.
 • Kosteloos annuleren is mogelijk tot 72u voor aankomst.
 • Deze aanbiedingen vallen buiten het ALL Loyaliteitsprogramma.

Wilt u eerder aankomen of langer blijven? Dat kan! Informeer naar onze tarieven.

Nog vragen? Aarzel dan niet ons te contacteren. Bel naar +31 (0) 46 207 1010 of mail naar H9961-FO@accor.com!

Belangrijke informatie

 • Parkeren is gratis bij het hotel
 • Prijzen zijn exclusief € 2,00 stadsbelasting p.p.p.n.
 • Ontbijt per arrangement inbegrepen
 • Gratis wifi in het hotel
 • Inchecken vanaf 15:00 uur
 • Uitchecken voor 12:00 uur (m.u.v. Lazy Stay Arrangement)
 • Supplement voor 3e persoon (informeer bij het reserveren naar de juiste tarieven)

Onze aanbiedingen zijn gebaseerd op basis van beschikbaarheid en de korting geldt uitsluitend over de kamertarieven. Er kunnen uitgesloten data en restricties gelden. Aanbiedingen zijn niet beschikbaar voor groepen, zijn niet te combineren met andere aanbiedingen of toe te voegen aan reeds bestaande reserveringen en kunnen op ieder moment eindigen.